Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Υποδοχή Τιμίου Ξύλου στο Μαρούσι.



Με την παρουσία πλήθους πιστών, την δέουσα κατάνυξη και επισημότητα η πόλη του Αμαρουσίου και συγκεκριμένα η Ενορία μας υπεδέχθη την Τρίτη 20 Μαρτίου τον Τίμιο Σταυρόαπό την Ιερά Μονή Σαγματά, της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας, ο οποίος περιέχει απότμημα του Τιμίου Ξύλου, δώρο του Αυτοκράτορος Αλεξίου του Κομνηνού στό Μοναστήρι.

Τον Τίμιο Σταυρό υπεδέχθη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. ΚΥΡΙΛΛΟΣ και παρέλαβε από τόν Ηγούμενο της Μονής, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π.Νεκτάριο Αντωνόπουλο, μαρουσιώτη στη καταγωγή, παρέστησαν δέ πολλοί κληρικοί από τις Ενορίες του Αμαρουσίου και των γύρω Δήμων. Παρών και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γεώργιος Πατούλης και αρκετοί Αντιδήμαρχοι και Δημ.Σύμβουλοι.







Στη συνέχεια ετελέσθη το Μέγα Απόδειπνο, χοροστατούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας και ακολούθως οι Χαιρετισμοί προς τον Τίμιο Σταυρό.

Κάθε ημέρα τελούνται οι προβλεπόμενες από το Τυπικό ιερές Ακολουθίες καθώς και Παρακλήσεις και Αγρυπνία με την συμμετοχή μεγάλου αριθμού ευλαβών προσκυνητών.
από τη Συνεργάτιδα μας Διαχειρίστρια του http://delfinaki-sunset.blogspot.com/