Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΠΟ 23-26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.


Επίσημη επίσκεψη στα Γρεβενά θα πραγματοποιήσει από τις 23 εως και τις 26 Σεπτεμβρίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.
Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης, το οποίο κατήρτισε η Ι. Μητρόπολις Γρεβενών, ο προκαθήμενος της Ορθοδοξίας θα φτάσει στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στις 11.30 το πρωί και θα τον υποδεχτούν οι τοπικές αρχές και ο μητροπολίτης Γρεβενών Σέργιος. Η υποδοχή του κ. Βαρθολομαίου στην είσοδο της πόλης των Γρεβενών θα γίνει στις 18.45 και θα ακολουθήσει η επίσημη παλλαϊκή υποδοχή του Παναγιωτάτου στην πλατεία Εθνομάρτυρα Αιμιλιανού. Θα τον προσφωνήσουν ο μητροπολίτης Γρεβενών Σέργιος και ο δήμαρχος της πόλης Δημοσθένης Κουπτσίδης και θα αντιφωνήσει καταλλήλως ο Πατριάρχης. Ο κ. Βαρθολομαίος θα καταθέσει, εν συνεχεία, στεφάνι στον παρακείμενο ανδριάντα του Εθνομάρτυρος και η πρώτη ημέρα θα κλείσει με δείπνο το οποίο θα παραθέσει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Δακής.

Για όλο το πρόγραμμα κάνετε κλικ Εδώ

από http://www.blogger.com/