Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Δέματα και "Γεύμα Αγάπης" για τα Χριστούγεννα από την Ιερά Μητρόπολη Καστορίας.



1400 δέματα μοίρασαν οι Τράπεζες Τροφίμων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου για τις ημέρες των Χριστουγέννων, σε όλους τους εν δοκιμασία συμπολίτες μας που καταφεύγουν στη βοήθεια της τοπικής μας Εκκλησίας, στην πόλη της Καστοριάς και στο Άργος Ορεστικό.
Τα δέματα περιείχαν όλα τα απαραίτητα είδη για να περάσουν αξιοπρεπώς..
τη μεγάλη ημέρα της του Χριστού Γεννήσεως (κρέας, τυρί, κρασί, γλυκά κ.α.)

Το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιερά Μητροπόλεως, θα ανακοινώσει ακριβή αριθμό των δεμάτων, όταν συλλεχθεί και από τα χωριά ολόκληρης της Μητροπολιτικής μας Περιφέρειας.
Παράλληλα, μαζί με τα δέματα μοιράστηκαν και 1000 κουπόνια για το Γεύμα Αγάπης που προσφέρει η Ιερά Μητρόπολή μας την ημέρα των Χριστουγέννων, σε εστιατόρια της Καστοριάς και του Άργους Ορεστικού.
Επίσης, η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας, βρέθηκε αρωγός στους πάσχοντες συνανθρώπους μας, με οικονομικά βοηθήματα, αγορές φαρμάκων, πετρελαίου θέρμανσης και ξύλα θέρμανσης.