Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Η μνήμη των αγίων Κυριακής και Προκοπίου.



IMG_9426
Επί τη μνήμη της Μεγαλομάρτυρος Αγίας Κυριακής ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Δαμσκηνός ιερούργησε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής, του ομωνύμου χωρίου Κυριακής, του τέως Δήμου Ορφέως και αφ’ εσπέρας χοροστάτησε στην ακολουθία του Μεγάλου Εσπερινού και μίλησε στο Εξωκκλήσιο της Αγίας Κυριακής Διδυμοτείχου, όπου προσήλθε πλήθος πιστών.

Την επομένη, Κυριακή ΣΤ΄ Ματθαίου, 8 του μηνός Ιουλίου ε.ε., ο Σεβασμιώτατος επί τη μνήμη του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Προκοπίου, ιερούργησε στον Ιερό Ενοριακό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Πύργου – Ορεστιάδος, όπου φυλάσσεται περίπυστος εικών του αγίου από τις αλησμόνητες πατρίδες των προσφύγων προγόνων μας. Την Θεία Λειτουργία παρακολούθησαν ο Βουλευτής Έβρου Αναστ. Δημοσχάκης και πολυπληθές εκκλησιάσμα.