Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Η εορτή της Αγίας Μαρίνας στην Ιερά Μητρόπολη Μάνης.

Την προστάτιδα του Αγία Μαρίνα εόρτασε με λαμπρότητα το διήμερο 16 και 17 Ιουλίου 2018 το 3ο Τάγμα ΚΕΕΜ (σχολή Μαγείρων του Ελληνικού Στρατού), που εδρεύει στο Γύθειο, με την παρουσία Αξιωματικών, οπλιτών και πολλών ευσεβών προσκυνητών.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού ενώ την κυριώνυμο ημέρα της εορτής προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας πλαισιωμένος από ιερείς της πόλης του Γυθείου. Στις ακολουθίες συμμετείχε ο Διοικητής της ΔΙΚΕ Πελοποννήσου Υποστράτηγος κ. Μπουζάκης,  ο Ανώτατος Στρατιωτικός Διοικητής Λακωνίας, Ταξίαρχος κ. Χατζηνικολάου, η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λακωνίας κα Τζανετέα, ο Διοικητής του 3ου Τάγματος ΚΕΕΜ Γυθείου κ. Μπαλτάς, εκπρόσωποι του Δήμου Ανατολικής Μάνης,  εκπρόσωποι του Λιμενικού, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και οπλίτες του Κέντρου Εφοδιασμού Μεταφορών, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος ευσεβών χριστιανών.
Στο τέλος της ακολουθίας του Αρχιερατικού Εσπερινού ο Ανώτατος Στρατιωτικός Διοικητής Λακωνίας, Ταξίαρχος κ. Χατζηνικολάου στη σύντομη προσφώνηση του προς τον Σεβασμιώτατο τον καλοσώρισε στο ΚΕΕΜ και του προσέφερε ως αναμνηστικό ενθύμιο μια πλακέτα με τον θυρεό του Κέντρου με την επιγραφή ''ΧΡΟΝΟΥ ΦΕΙΔΟΥ'', ενώ από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος ευχαριστώντας τον κ. Ταξίαρχο για την υποδοχή του προσέφερε μια εικόνα για ευλογία.