Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Δωρεά πίνακα 18ου αιώνα από την κα Βασιλική Παπασωτηρίου – Μπεχράκη.

DSC00013 (2) 
Μία σημαντική δωρεά δέχθηκε την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018 η Ιερά Μητρόπολή μας. Συγκεκριμένα, η συμπατριώτισσά μας κα Βασιλική Παπασωτηρίου – Μπεχράκη προέβη στην δωρεά ενός πίνακα του γνωστού Ιταλού ζωγράφου Antonio Sarnelli, εις μνήμην των γονέων της Κωνσταντίνου και Αθηνάς. Ο πίνακας, που χρονολογείται στα μέσα του 18ου αιώνα, έχει θέμα την αποτομή της κεφαλής του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος ευχαρίστησε θερμά τόσο τη δωρήτρια κα Παπασωτηρίου – Μπεχράκη,  όσο και τον καταξιωμένο μουσειολόγο κ. Ιωάννη Γκερέκο, ο οποίος μερίμνησε για την τοποθέτηση του έργου σε περίοπτη θέση του Επισκοπείου, ευχόμενος παράλληλα προσωπική και οικογενειακή υγεία, χαρά και κατά Θεόν προκοπή.