Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΑΛΚΙΔΟΣ κ.ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' συμμετέσχε απόψε στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό, που τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Σμύρνης κ.Συμεών, και ευχήθηκε στον εορτάζοντα Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών στην ομιλία του αναφέρθηκε στη βαθεία γνώση των Αγίων Γραφών, που κατείχε ο Ιερός Χρυσόστομος, προέτρεψε τους πιστούς να μελετούν τα ιερά κείμενα, ειπών ότι η μελέτη της Αγίας Γραφής είναι ασφάλεια προς το μη αμαρτάνειν, η δε των Γραφών άγνοια είναι μέγας κρημνός και βάραθρο βαθύ, και ευχήθηκε εκ μέρους όλων των παρισταμένων προς τον Σεβασμιώτατο κ. Χρυσόστομο.