Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΟΥ ΤΙΜ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΤΗΝΟΥ.

Στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας τελέσθηκε σήμερα το πρωί η Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β΄, ο οποίος και ετέλεσε την κατά το εκκλησιαστικό έθος Τελετή της Προόδου του Τιμίου Σταυρού.
Ο Σεβασμιώατατος κ. Δωρόθεος Β΄ ομιλήσας δι' ολίγων προς τους πολυπληθείς προσκυνητές αναφέρθηκε στην τήρηση της πατρώας λειτουργικής παραδόσεως από το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου και ευχήθηκε η Παναγία να σκέπει και να προστατεύει όλους, ο δε Τίμιος Σταυρός να ενισχύει με την αγιαστική του δύναμη τη ζωή και τα έργα τους.

Το απόγευμα, στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας θα τελεσθεί η πρώτη Ακολουθία της ιεράς Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β΄.