Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Λαμπρά η πανήγυρις της Παναγίας της Φανερωμένης στην Σαλαμίνα.


























Πανηγυρικά εόρτασε η ιστορική Ιερά Μονή Παναγίας της Φανερωμένης στην Σαλαμίνα, τα ενιάμερα της Παναγίας μας και την απόδοση της σεπτής κοιμήσεώς Της.
Χιλιάδες οι πιστοί που προσήλθαν στην χάρη της, προκειμένου να ασπασθούν την ιερά και χαριτόβρυτη αγία εικόνα της Φανερωμένης και να της εναποθέσουν ευλαβικά όλα τα προβλήματα που τους απασχολούν αλλά και τα προσωπικά τους αιτήματα. Την ιερά πανήγυρι λάμπρυναν με την παρουσία τους οι Σεβασμιώτατοι Αρχιερείς : Λαρίσης και Τυρνάβου κ.Ιγνάτιος, Ζιχνών και Νευροκοπίου κ.Ιερόθεος και Ελευσίνος κ.Δωρόθεος, οι οποίοι μέσα από τα βάθη της αρχιερατικής τους καρδίας ικέτευσαν την Θεομήτορα, την Παναγία την Φανερωμένη, να χαρίσει την πολύτιμη υγεία στους ασθενείς αδελφούς και να βοηθήσει ολόκληρο το γένος μας στις δύσκολες αυτές ημέρες.
Συγκινημένη δε ιδιαίτερα η αγία Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής, οσιώτατη μοναχή Αγνή, ευχαρίστησε τους Σεβασμιωτάτους αγίους Αρχιερείς, για την παρουσία τους, τους εμπνευσμένους λόγους τους και την λειτουργική τους προσευχή.