Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009
Κέικ Βανίλιας
Υλικά :
500 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει
250 γραμμάρια μαργαρίνη φυτική
150 ml γάλα
4 αυγά
150 γραμμάρια ζάχαρη
150 ml χυμό πορτοκάλι
2 βανίλιες
Ετοιμασία :
Σ΄ ένα μεγάλο μπολ ή σ΄ένα μίξερ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και τα κτυπάμε για περίπου 10 λεπτά.
Βάζουμε τη ζύμη σε μια καλά λαδωμένη φόρμα και το ψήνουμε σε προθερμαινόμενο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα περιπου.
Καλή επιτυχία
Αυτή την συνταγή την πήρα από την
κ. Κυριακή Βεβέλου