Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009
Σαλάτα πικάντικη
Υλικά :
Λάχανο για σαλάτα
Σέλινο
Πιπεριά κόκκινη γλυκιά (Φλωρίνης)
Πιπεριά καυτερή (εάν την τρώτε )
Καρότα
Μαϊντανό
Εκτέλεση :
Σ΄ ένα μπολ μεγάλο ψιλοκόβουμε το λάχανο, το σέλινο, τις κόκκινες πιπεριές , (προαιρετικά την καυτερή πιπεριά), μαϊντανό και τρίβουμε τα καρότα.
Όλα μαζί τα τρίβουμε με τα χέρια μας ρίχνουμε λίγο αλάτι τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε για μια με δυο ημέρες στο ψυγείο (τώρα το Χειμώνα και σ΄ ένα μέρος που να μην έχει θέρμανση εκτός ψυγείου).
Τη σερβίρουμε (αφού την ξανατρίψουμε με τα χέρια μας) ρίχνοντας αλάτι, ξύδι ή λεμονί με μπόλικο ελαιόλαδο κι ελιές.
Όσο μένει στο μπολ τόσο γίνετε καλύτερη
Καλή Επιτυχία.