Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, ΙΕΡΟΘΕΟΣ, ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΧΙΛΛΙΟ.

Για την άρση του Σταυρού, που σημαίνει μέθεξη του μυστηρίου του Σταυρού και της Αναστάσεως του Χριστού, μίλησε βαθυστόχαστα και θεολογικώτατα , στην Θεία Λειτουργία της Γ’ Κυριακής των Νηστειών, 3 Απριλίου 2016, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, κ. Ιερόθεος.

«Άρση του Σταυρού σημαίνει θεραπεία των παθών μας, δια της ασκήσεως και των Μυστηρίων. Εαν δεν γίνει αυτό, τότε κινδυνεύουμε αντί για συσταυρωμένοι με τον Χριστό να γίνουμε ή ασταύρωτοι ή σταυρωτές», κατέληξε στον λόγο του ο Μητροπολίτης κ. Ιερόθεος. Ο προσκεκλημένος από τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.Ιγνάτιο, λόγιος και πολυγραφώτατος Ιεράρχης μίλησε όντως εμπνευσμένα στους πολυπληθείς Χριστιανούς του Ιερού Ναού του Αγίου Αχιλλίου, αναπαύοντας τις καρδιές τους, ψάλλοντας μελωδικώτατα τις καταβασίες της ημέρας και τελώντας την Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου.