Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2025

Η Υπαπαντή του Κυρίου στην Ιερά νήσο Τήνο (ΦΩΤΟ).

Εορτάσθηκε η Δεσποτικοθεομητορική Εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας Τήνου με την τέλεση αφ’ εσπέρας του Εορτίου Εσπερινού και την κυριώνυμο του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας όπου κατά το έθος εψάλλησαν οι Καταβασίες και η Θ’ ωδή στο σολέα πέριξ προευπρεπισμένου δισκελίου με την εικόνα της Υπαπαντής του Κυρίου.

Ομοίως πανηγύρισε και ο ομώνυμος Ενοριακός Ιερός Ναός στο χωρίον Κτικάδος όπου φυλάσσεται και η περιώνυμος Εικόνα της Παναγίας της επιλεγομένης "Μεγαλομάτας".

Την παραμονή τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Πολυιερατικός Εσπερινός υπό του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Δοσιθέου Παπαμήτρου, των Εφημερίων και των Διακόνων της Ιεράς νήσου Τήνου.

η συνέχεια: Εδώ