Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2025

Η Εορτή της Υπαπαντής στο Βερβιέ (ΦΩΤΟ).

 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε η εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου στην Ενορία της Υπαπαντής στο Verviers του Βελγίου, την Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2025 όπου τελέσθηκε ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Στη Λειτουργική Σύναξη προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου κ. Αθηναγόρας και συλλειτούργησαν μαζί του ο Θεοφιλέστατος Επισκόπος Λεύκης κ. Ευμένιος, ο Αρχιμανδρίτης κ. Συμεών εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος και κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως.

η συνέχεια:  Εδώ