Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 20 Απριλίου 2024

ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΕΟΡΔΑΙΑΣ κ. ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ Δευτέρα 8/4 – Κυριακή 14/4.

 

•  Δευτέρα 8/4 – Πέμπτη 11/4  •

Μετέβη στην Αθήνα, όπου πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερώνυμο και πολιτικούς και εκκλησιαστικούς παράγοντες, με σκοπό την προώθηση θεμάτων που αφορούν στην Ιερά Μητρόπολη.


 •  Παρασκευή 12/4  •

Δέχτηκε την επίσκεψη του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας Αστυνομικού Διευθυντή Γεωργιάδη Παναγιώτη.

Απόγευμα:

Τέλεσε τη Δ´ Στάση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου της κοινότητας Αγίου Αθανασίου Πέλλας.


 

•  Σάββατο 13/4  •

Δέχτηκε την επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κεφαλληνίας κ. Δημητρίου.


 

•  Κυριακή 14/4  •

– Χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Μήνα Εμπορίου Εορδαίας.

– Παρέστη στην ετήσια «Χρηστίδειο Τελετή» 2024, που διοργάνωσε ο Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος Φλώρινας «Αριστοτέλης», και πραγματοποίησε την κεντρική ομιλία με θέμα «Εκκλησία και Παιδεία ώρα μηδέν» και του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα. Στην εκδήλωση, που αποτελεί ημέρα των Γραμμάτων και της Παιδείας, τιμήθηκαν οι πρωτεύσαντες μαθητές του σχολικού έτους 2022-2023. Στην εκδήλωση παρέστη, επίσης, ο Γέροντας Μητροπολίτης πρ. Φλωρίνης κ. Θεόκλητος.

 

 για όλες τις φωτογραφίες: Εδώ

Απόγευμα:

Χοροστάτησε στον Ε´ Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Φλώρινας, με ομιλητή τον αρχιμ. κ. Κύριλλο Τακίδη, με θέμα «Ο Ησυχασμός». Στον εσπερινό παρέστη συμπροσευχόμενος ο Γέροντας Μητροπολίτης πρ. Φλωρίνης κ. Θεόκλητος.