Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΣΕ 60’’ - ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ Δ΄ ΜΑΤΘΑΙΟΥ (video).

Παρακολουθήστε το σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος, για την Κυριακή Δ΄ Ματθαίου.

Ένας εθνικός εκατόνταρχος ζητάει απ'τον Χριστό, να θεραπεύσει τον δούλο του που τον θεωρεί και τον αγαπάει σαν παιδί του. Ο Χριστός του λέει έρχομαι στο σπίτι να το κάνω αυτό που ζητάς κι ο εκατόνταρχος του λέει δώσε μιά εντολή όπως δίνω κι εγώ. Έχει τόση εμπιστοσύνη και ταυτόχρονα ταπείνωση. Δεν είμαι άξιος να έρθεις στο σπίτι. Κι ο Χριστός, θαυματουργεί εξ αποστάσεως. Μη φοβηθείς να ζητήσεις απ'τον Χριστό, όπως ο εκατόνταρχος αυτό που θέλεις, αν έχεις την ταπείνωση και την καθαρή καρδιά, ζήτα και θα σ'το δώσει. Καμιά φορά εμείς που θεωρούμε δικό μας τον Χριστό, χάνουμε την κοινωνία μαζί Του. Και την κερδίζουν αυτοί που έχουνε εμπιστοσύνη στον Χριστό με την καρδιά τους. Έλα στον Χριστό! Θαυματουργεί! Στην ψυχή και στα σώματα των ανθρώπων!"