Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Τρισάγιο στον Μακαριστό Κωνσταντίνο Γανωτή.

Στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Πατησίων βρέθηκε σήμερα ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος για να τελέσει Τρισάγιο επί του σκηνώματος ενός γνησίου

«Ανθρώπου του Θεού», του μακαριστού Κωνσταντίνου Γανωτή, Φιλολόγου – Συγγραφέα, μιας από τις ξεχωριστές προσωπικότητες των αληθινά πνευματικών ανθρώπων του τόπου μας.

Ο Σεβασμιώτατος συνδεόταν παλαιόθεν με τον αείμνηστο Κώστα Γανωτή και έτρεφε για το πρόσωπό του ειλικρινή αισθήματα βαθέως σεβασμού και υιικής αγάπης, ενώ συνεργάστηκε καρποφόρα μαζί του τόσο κατά τα χρόνια της διακονίας του στον Πειραιά, όσο και ως Μητροπολίτης της γενέτειράς του, του Βόλου, όπου ο Μακαριστός βρέθηκε πολλάκις τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να ομιλήσει στον Ιερό Κλήρο και στον λαό μας για ζητήματα πνευματικής ζωής.

 

Εκ του Γραφείου Τύπου.