Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Βαρθολομαίος - Ιερώνυμος και Επιφάνιος τον Σεπτέμβριο στην Ι.Μ. Φιλίππων.

Από το Γραφείο Τύπου, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου ανακοινώνονται τα παρακάτω :

• Σήμερα Πέμπτη 4-8-2022 στην επίσημη Αίθουσα Εκδηλώσεων της ΙΜΦΝΘ στη 1 μ.μ. δόθηκε από τον Σεβ. Μητροπολίτη ΦΝΘ κ. Στέ¬φανο και από τους : Ἀντιπεριφερειάρχη ΑΜΘ κ. Πολίτη, Δήμαρχο Κᬬβάλας κ. Μουριάδη, Δήμαρχο Θάσου κ. Κυριακίδη, Δήμαρχο Νέ¬στου κ. Μιχαηλίδη, Πρόεδρο Επιμελητηρίου κ. Δέμπα, και τον Πρό¬εδρο του Τμήματος Φυσικής του ΔΙΠΑΕ κ. Βορδό, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥ¬ΠΟΥ για την επικείμενη Επίσκεψη στην τοπική μας Εκκλησία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρ¬¬¬θολομαίου, του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και του Μακαριωτάτου Μητροπολί¬του Κιέβου και πά¬σης Ουκρανίας κ. Επιφανίου.

η συνέχεια: Εδώ