Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Εορτή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Ιερά Μητρόπολη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος.

Η  Μεταμόρφωση του Σωτήρος Ιησού Χριστού εορτάσθηκε σήμερα, Σάββατο 6 Αυγούστου 2022, σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Μητροπολιτικής μας περιφέρειας. Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Δροσιάς, με την συμμετοχή πολυάριθμων πιστών. Ενώ, το εσπέρας της Παρασκευής 5 Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό της εορτής στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Δηλεσίου. Μετά τον Εσπερινό ακολούθησε η λιτάνευση της εικόνας της Μεταμορφώσεως του Κυρίου με την συμμετοχή πλήθους πιστών.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, ο οποίος την περίοδο του Δεκαπενταυγούστου τελεί την Ιερά Παράκληση κάθε απόγευμα σε διαφορετικό Ιερό Ναό της Μητροπολιτικής μας περιφέρειας, το εσπέρας της Πέμπτης 4 Αυγούστου χοροστάτησε στην Ιερά Παράκληση στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Δαύλειας, ενώ το εσπέρας της Τετάρτης 3 Αυγούστου χοροστάτησε στην Ιερά Παράκληση στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Δαύλειας.