Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Θεία Λειτουργία στην Ι.Μ. Ακραιφνίου - Αγιασμός Ε΄ κατασκηνωτικής περιόδου - Ι.Παρακλήσεις στην Υπεραγία Θεοτόκο.

Την Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022, κατά την οποία η Εκκλησία μας εορτάζει την Πρόοδο του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Γενεθλίου της Θεοτόκου Ακραιφνίου. 

Κατόπιν, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στην Κατασκήνωση της Μητροπόλεως στον Παρνασσό, όπου τέλεσε τον Αγιασμό της Ε΄ κατασκηνωτικής περιόδου των αγοριών Γυμνασίου.

Ενώ, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, παραμονή της εορτής της Ανακομιδής των ιερών λειψάνων του Πρωτομάρτυρος Στεφάνου, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος τέλεσε τον Εσπερινό και την ακολουθία της Ιεράς Παράκλησης στην Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου στο Σαράντι.

Το απόγευμα της Τρίτης 2 Αυγούστου 2022 ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στην ακολουθία της Ιεράς Παράκλησης στην Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Λεβαδείας.