Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Βορείου Μαδαγασκάρης.

Την Δευτέρα του Πάσχα στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Ευαγγελιστή τελέσαμε την Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βορείου Μαδαγασκάρης κ. Ιγνατίου ο οποίος και χειροτόνησε εις πρεσβύτερον τον διάκονο Αθανάσιο.

Ο νέος πρεσβύτερος είναι έγγαμος και απόφοιτος πληροφορικής. Είναι ο έβδομος κληρικός ο οποίος χειροτονήθηκε φέτος. Είναι και αυτός όπως και όλοι οι κληρικοί, σπουδαστής του Θεολογικού Σεμιναρίου «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος» το οποίο λειτουργεί με την καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου.

Ο καρπός όλης της εργασίας που επιτελείται στο Σεμινάριο είναι να δίνει κληρικούς κατηρτησμένους θεολογικά και πνευματικά για να διακονήσουν τον λαό του Θεού. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας η Ιερά Μητρόπολη προσέφερε κέρασμα σε όλους τους πιστούς , έτσι οι πιστοί είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές με τον Επίσκοπο, αλλά και να επικοινωνήσουν μεταξύ τους.

από:   Εδώ