Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Εορτάστηκε στα Χανιά η επέτειος της 25ης Μαρτίου.

Με απλότητα και  χωρίς την παρουσία κόσμου, λόγω των συνθηκών που επικρατούν από την τήρηση των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας, εορτάστηκε και στα Χανιά η επέτειος των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Λόγω της πανδημίας, δεν πραγματοποιήθηκε και εφέτος η καθιερωμένη παρέλαση.

Μετά την Θεία Λειτουργία  τελέσθηκε επίσημη  δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου και Πρωτοσυγκελλεύοντος της Μητροπόλεως μας, κ. Δαμασκηνού ο οποίος εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Δαμασκηνό, ευχήθηκε η Παναγία να βοηθήσει να ελευθερωθεί γρήγορα ο κόσμος και αυτή την φορά από τον ιό που μαστίζει την ανθρωπότητα.

Στη συνέχεια ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των πεσόντων της πόλης και κατάθεση στεφάνων από τις πολιτειακές, πολιτικές και στρατιωτικές αρχές.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, Γενικός Γραμματέας Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας.