Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Χειροθεσίες Πνευματικών στον τελευταίο Κατανυκτικό Εσπερινό από τον Μονεμβασίας Ευστάθιο.

DSCN7749

 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος χοροστάτησε το απόγευμα της Κυριακής 29 Μαρτίου 2015 στον τελευταίο για εφέτος Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος Σπάρτης. Το θείο λόγο κήρυξε ο ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ευστάθιος Πορφύρης.


Κατά τη διάρκεια του Εσπερινού ο σεπτός Ποιμενάρχης μας χειροθέτησε Πνευματικούς τους εξής κληρικούς: τον Αρχιερατικό Επίτροπο Σπάρτης και εφημέριο του Ι.Ν Οσίου Νίκωνος π. Αθανάσιο Σπηλιώτη, τον εφημέριο Ανωγείων π. Ανδρέα Κόνιαρη και τον εφημέριο Καλογωνιάς π. Γεώργιο Σκοπαράντζο. Ο Σεβασμιώτατος παρότρυνε τους τρεις κληρικούς να συνεχίσουν και υπό τη νέα ιδιότητά τους να διακονούν με τον ίδιο ζήλο τους ευσεβείς Χριστιανούς. Νωρίτερα απευθυνόμενος προς το εκκλησίασμα αναφέρθηκε στο μυστήριο της Ιεράς Εξομολογήσεως τονίζοντας τη σπουδαιότητά του για τη σωτηρία των ψυχών μας. Στην κατακλείδα του λόγου του ευχαρίστησε τους πιστούς για τη συμμετοχή και συμπροσευχή τους σε όλους τους Κατανυκτικούς Εσπερινούς, ευχήθηκε καλό και ευλογημένο Πάσχα και προσέφερε στον καθένα ως ευλογία ένα βιβλίο.
DSCN7704DSCN7779DSCN7771DSCN7803DSCN7770
 

DSCN7815 DSCN7816 DSCN7822 DSCN7826 DSCN7829 DSCN7833



DSCN7801 DSCN7843 DSCN7846