Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Η αγία Μαρίνα … παίρνει και δίνει


Προνοία του Μητροπολίτου Ιεραπύτνης και Σητείας Ευγενίου, απεστάλησαν στην Αθήνα ικανς αριθμός κηπευτικών προς διάθεση τους σε τοπικά ιδρύματα.
Με την ευγενική φροντίδα του Διευθυντού της Στέγης κατάκοιτων γερόντων «Άγιος Αιμιλιανός» Λόφου Σκουζέ, Αρχιμανδρίτου Φιλοθέου Ορφανουδάκη, ο οποίος και παρέλαβε τα προϊόντα, παραδόθηκαν στο Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο της ενορίας μας, 25 συσκευασίες με πιπεριές και 20 όμοιες με τομάτες.
Από αυτά, διατέθηκαν άμεσα 28 συσκευασίες στα ενορικά φιλόπτωχα των Ναών Κοιμήσεως Θεοτόκου, Αγίας Μαύρας και Αγίας Παρασκευής Ηλιουπόλεως καθώς και στο Γηροκομείο Ηλιουπόλεως «η Αγία Ταβιθά». Τα δε υπόλοιπα παρέμειναν για της ανάγκες του ΕΦΤ της Αγίας Μαρίνης.
Καθημερινά από το συσσίτιο που προετοιμάζεται από εθελόντριες στο ΕΦΤ, σιτίζονται 41 άτομα, ενώ για τον μήνα Μάιο διατέθηκε για τακτικά και έκτακτα βοηθήματα, το ποσό των €2052,83 μη συμπεριλαμβανομένων των δωρεών σε είδος για το συσσίτιο και εκτάκτων βοηθημάτων που οι κληρικοί εξ ιδίων, δίδουν καθημερινά σε προσερχομένους εμπεριστάτους ενορίτες και μη.

Επιπλέον το ΕΦΤ, σε συνεργασία με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, μερίμνησαν για την προσωρινή φιλοξενία ατόμου, που υπέστη έξωση από την κατοικία που διέμενε, σε μικρό υποκείμενο του καμπαναριού χώρο, που είχε από παλαιότερα μετατραπεί σε δωμάτιο, για την άμεση αντιμετώπιση αναλόγου περιστατικού.

Τέλος το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, βρίσκεται στην διαδικασία εξεύρεσης χώρου για την αποθήκευση, διαλογή, έκθεση και διανομή ιματισμού.

Εκ του τμήματος Δημοσιών Σχέσεων και Επικοινωνίας,
του Ενοριακού Συμβουλίου Ποιμαντικού Έργου Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως
www.agmarina.gr