Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008
Κέικ καρότου
Υλικά :
21/2 ποτήρια αλεύρι
1 φακελάκι μπέκιν πάουντερ
11/4 ποτήρια λαδί
1/4 ποτήρια νερό
2 ποτήρια ζάχαρη
13/4 ποτήρια ξυσμένο καρότο
1 ποτήρι καρυδόψιχα ψιλοκομμένη
4 αυγα
1 κουταλιά του γλυκού κανέλα και λίγο τριμμένο γαρίφαλο
Εκτέλεση :
Χτυπάμε αυγά και ζάχαρη.
Ρίχνουμε λαδί – νερό – καρότα.
Και μετα όλα τα αλλα.
Τα βάζουμε σε λαδωμένη φόρμα και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC έως να δείτε ότι έχει ψηθεί.