Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 9 Αυγούστου 2025

Όταν τα μοναστήρια στηρίζουν τη Μητρόπολή τους.

Η Ιερά Μητρόπολή μας με τη χάρη του Θεού φιλοξένησε τα παιδιά της, Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο, αγόρια και κορίτσια, στους χώρους φιλοξενίας της Ιεράς Μονής Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ του Σάρωφ Τρικόρφου. 

Τόσο οι μοναχοί όσο και οι μοναχές με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φωκίδος κ. Θεοκτίστου πατρός και Ποιμενάρχου μας, διακόνησαν με πολλή χαρά τους νέους και τις νέες της Φωκίδος. Η παραμονή των νέων μας σε χώρους όπου ζει και βασιλεύει ο Χριστός και το Ευαγγέλιό Του, ευεργετεί τις ψυχές των νέων ανθρώπων που αύριο-μεθαύριο θα βγουν στην κοινωνία και από διάφορες θέσεις θα υπηρετήσουν τον τόπο μας δίκαια, χριστιανικά, υπεύθυνα και με αγάπη.

Η συμμετοχή ήταν και φέτος μεγάλη. Μετά τον Δεκαπενταύγουστο θα ακολουθήσουν άλλες τρεις περίοδοι φιλοξενίας. Όταν υπάρχει αγαστή συνεργασία μεταξύ Μητροπόλεως και Ιερών Μονών, τότε το έργο του Χριστού προοδεύει και ο Ουρανός χαίρει και αγάλλεται.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος.