Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 22 Μαρτίου 2025

Οι κάτοικοι του Δασκίου Ημαθίας τραγούδησαν παραδοσιακά τραγούδια στον Ποιμενάρχη μας, (ΦΩΤΟ).

Το απόγευμα της Τρίτης, 18ης Μαρτίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε επίσκεψη από τους κατοίκους του ορεινού Δασκίου Ημαθίας.

Οι κάτοικοι του Δασκίου γνωρίζοντας το βεβαρυμμένο πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος, πήραν την πρωτοβουλία να τον επισκεφθούν, αντί να τον καλέσουν στον τόπο τους όπως συνήθιζαν να κάνουν κάθε χρόνο τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Με βαθιά αγάπη για την παράδοση και τη μουσική κληρονομιά του τόπου τους, οι Δασκιώτες μαζί με τον προϊστάμενο της ενορίας τους Αρχιμ. Αμφιλόχιο Πατρίκα, ο οποίος κατάγεται από το Δάσκιο, τραγούδησαν παραδοσιακά τραγούδια της περιοχής τους και φρόντισαν να συνεχίσουν μια πολύτιμη παράδοση.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων ευχαρίστησε τον π. Αμφιλόχιο και τους κατοίκους για τον κόπο και τον χρόνο που διέθεσαν, αλλά και για την προσφορά τους στη διατήρηση της πολιτιστικής ταυτότητας της περιοχής τους, ενώ ευχήθηκε να καταφέρει παρόλο το βεβαρυμμένο του πρόγραμμα, να προεξάρχει στην πανήγυρη της ενορίας τους κατά την εορτή του Αγίου Πνεύματος.

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ