Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Η Διδαχή του Επισκόπου μας στο Πνευματικό Κέντρο.

Μία νέα ποιμαντική δράση της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεράς Μητροπόλρως Δημητριάδος και Αλμυρού θα ξεκινήσει κατά την φετινή ιεραποστολική χρονιά, ένας κατηχητικός κύκλος ομιλιών υπό τον τίτλο «Διδαχή Επισκόπου». Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κάθε Κυριακή απόγευμα από τις 6.30 έως τις 7.30 θα αναλύει το κατά Λουκάν ευαγγέλιο, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως (Κ. Καρτάλη με Α. Γαζή). Ο κύκλος αυτός απευθύνεται προς όλους, άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας. Όσοι επιθυμούν να λάβουν Βεβαιώσεις παρακολούθησης, που θα δοθούν στους συμμετέχοντες στο τέλος του Κύκλου, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως «Ο ΛΥΧΝΟΣ» (Κ. Καρτάλη 160), μέχρι τις 12 Οκτωβρίου 2024. Η έναρξη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024. Μία νέα ποιμαντική δράση της Ιεράς μας Μητροπόλεως θα ξεκινήσει κατά την φετινή ιεραποστολική χρονιά, ένας κατηχητικός κύκλος ομιλιών υπό τον τίτλο «Διδαχή Επισκόπου». Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κάθε Κυριακή απόγευμα από τις 6.30 έως τις 7.30 θα αναλύει το κατά Λουκάν ευαγγέλιο, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως (Κ. Καρτάλη με Α. Γαζή). Ο κύκλος αυτός απευθύνεται προς όλους, άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας. Όσοι επιθυμούν να λάβουν Βεβαιώσεις παρακολούθησης, που θα δοθούν στους συμμετέχοντες στο τέλος του Κύκλου, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως «Ο ΛΥΧΝΟΣ» (Κ. Καρτάλη 160), μέχρι τις 12 Οκτωβρίου 2024. Η έναρξη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024.