Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024

Υποδοχή της Παναγίας Εικοσιφοίνισσας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ).

 

Εύοσμος | Χρήστος Καναρόπουλος


Συγκινητικές στιγμές βίωσε το χριστεπώνυμα πλήρωμα του Ευόσμου Θεσσαλονίκης της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, το οποίο με ευλάβεια, κάθε τιμή και σεβασμό υποδέχθηκε την Θαυματουργή Ιερή Εικόνα της Παναγίας Εικοσιφοίνισσας, προερχόμενη από το παλιότερο εν ενεργεία μοναστήρι της Ελλάδας και της Ευρώπης, την ομώνυμη Ιστορική Μονή του Παγγαίου Όρους.

Το Θεομητορικό Εικόνισμα, από τις σπάνιες φορές που εξέρχεται από την Ιερά Μονή, μετέφεραν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Δωρόθεος με την Γερόντισσα της Ι. Μονής Αντωνίνη Μοναχή και υποδέχθηκε επικεφαλής του Ιερού Κλήρου, των αρχόντων και του φιλάγιου λαού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, εμφανώς συγκινημένος από την ευλογία της ελεύσεως της θαυματουργικής Εικόνας και του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Γεωργίου Καρσλίδη, το απόγευμα της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου 2024.

η  συνέχεια:  Εδώ