Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Τα ονομαστήριά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος και η Χειροτονία νέου Διακόνου.

ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΞΑΝΘΗΣ κ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΝΕΟΥ ΔΙΑΚΟΝΟΥ.
Με ιδιαίτερη κατάνυξη εόρτασε τα  ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας της  Ξάνθης και του Περιθεωρίου κ.  Παντελεήμων, ο οποίος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε, το πρωί της Κυριακής, στο Μητροπολιτικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου Ξάνθης, με την συμμετοχή των Μητροπολιτών Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου Θεοκλήτου και Βρεσθένης Θεοκλήτου.

Κατά τη διάρκεια της θείας λειτουργίας τελέστηκε η χειροτονία νέου διακόνου της Μητροπόλεως Ξάνθης π. Σταύρου, έγγαμου και πατέρα δύο παιδιών, πνευματικού αναστήματος του ιεροκήρυκα της μητροπόλεως Ξάνθης, Αρχιμανδρίτου κ.Ιωακείμ Μούκανου.
Το πυκνό εκκλησίασμα φώναξε το ΑΞΙΟΣ στο νέο κληρικό της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης ο οποίος αναμένεται να συμβάλει και ο ίδιος στο πολυδιάστατο πνευματικό και κοινωνικό έργο της.
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ.