Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

Ιερά Μητρόπολης Νεαπολέως και Σταυρουπόλεως - Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης. «Ο Άνθρωπος για τον Άνθρωπο»

Το ενοριακό Φιλόπτωχο ταμείο του Ιερού Ναού, την Άγια Ημέρα των Χριστουγέννων προσέφερε Αγάπη και χαρά στους αστέγους και μοναχικούς Συνανθρώπους μας.




Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπολέως και Σταυρουπόλεως κ. κ. Βαρνάβας Υποδέχεται κι Ευλογεί τους Καλεσμένους Συνανθρώπους μας.







Οι Εθελόντριες κυρίες του Φιλόπτωχου μαγείρεψαν σέρβιραν και περιποιηθήκαν τους
Καλεσμένους Συνανθρώπους μας.






Η Υπεύθυνη του Φιλόπτωχου κ. Βαγγελίστρα.







Οι Συνάνθρωποι μας την ημέρα των Χριστουγέννων, στην ζεστασιά του ενοριακού Φιλόπτωχου ταμείου του Ιερού Ναού Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης.


Το ενοριακό Φιλόπτωχο ταμείο του Ιερού Ναού Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης μοιράζει στους πάσχοντες Συνανθρώπους της ενορίας σε καθημερινή βάση περίπου 200 μερίδες φαγητό και είναι το αρχαιότερο συσσίτιο της Θεσσαλονίκης, από το 1971.


Τα έσοδα του ενοριακού Φιλόπτωχου ταμείου του Ιερού Ναού Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης, είναι από την Αγάπη των συνανθρώπων για τους Συνανθρώπους μας.