Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2026

Αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας πραγματοποίησε, το πρωί της Τετάρτης 4 Νοεμβρίου 2026, Αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ,  απαρτιζόμενη από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, συνοδευόμενο από τον Γεν. Γραμματέα της ΚΕΔΕ κ. Δημ. Καφαντάρη, την Γενική Διευθύντρια της ΚΕΔΕ κ. Δέσποινα Λουκάκη και τους συνεργάτες τους κ. Αργυρώ Κόκορη, Απόστολο Γάτο, Ελευθ. Μωϋσιάδη, Ξένια Σαρατσιώτη, Δημ. Κωνσταντινίδη και Νικ. Μαρούδα, στα πλαίσια του Ετήσιου Συνεδρίου της ΚΕΔΕ, που διοργανώνεται αυτές τις ημέρες στην πόλη της Καλαμάτας.

Τους υψηλούς επισκέπτες υποδέχθηκε εκ μέρους του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος απουσίαζε λόγω συνεδριάσεως της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνιας Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς. 

η συνέχεια: Εδώ