Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2026

Θεία Λειτουργία και Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο της μακαριστής Μοναχής Γαληνής της Ι. Μονής Παναγίας Λεχώβης..

Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2026, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Παύλος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στο Μετόχι του Αγίου Στεφάνου της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λεχώβης.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε το Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο της μακαριστής Μοναχής Γαληνής (κατά κόσμον Ποθητής Ι. Σίμου), η οποία εκοιμήθη τον περασμένο Σεπτέμβριο, καθώς και το Ιερό Μνημόσυνο του μακαριστού Επισκόπου Κανώπου κυρού Σπυρίδωνος του Μηλιώτου, Μεγάλου Ευεργέτου της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου.

Στην ομιλία Του, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στη μοναχική ζωή και τον πνευματικό αγώνα της μακαριστής Μοναχής Γαληνής. Ευχήθηκε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της και απηύθυνε πατρικές ευχές προς την Καθηγουμένη και την Ιερά Αδελφότητα της Μονής.

Στη Θεία Λειτουργία παρέστησαν ο κ. Βασίλειος Νανόπουλος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, η Γερόντισσα Ιλαρία από το Ιερό Ησυχαστήριο Τιμίου Σταυρού Μαψού, η Γερόντισσα Ιωάννα από το Ιερό Ησυχαστήριο Αγίου Γερασίμου Λουτρακίου, η Γερόντισσα Καλλινίκη από την Ιερά Μονή Αγίου Αθανασίου Πουλίτσας, καθώς και μοναχές και πιστοί.

 ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.