Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 21 Απριλίου 2026

Η Ενορία της Φαρμακολύτριας Θεσσαλονίκης πανηγύρισε την Ζωοδόχο Πηγή.

Γραφείο Ρεπορτάζ: Romfea.gr


Μέσα στα χαρμόσυνο κλίμα της περιόδου του Πάσχα, όπου η φύση πανηγυρίζει και τα πάντα είναι λουσμένα από το Φως του Αναστάντος Χριστού, εορτάστηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα σήμερα, Παρασκευή της Διακαινησίμου, 17η Απριλίου 2026, η Ζωοδόχος Πηγή, στο ομώνυμο Ιερό Εξωκλήσιο του Ιερού Ναού της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας στην Νέα Κηφισιά της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης.

Η ευλάβεια των πιστών, ενοριτών και προσκυνητών, οδήγησε τα βήματά τους ώστε να κατακλύσουν τον προαύλειο χώρο του περικαλλούς Ναού, όπου βρίσκεται και το μικρό Εξωκλήσι, για να τιμήσουν την Κυρία Θεοτόκο μετέχοντας, συνεργούντος και του καλού καιρού, της λαμπρής Θείας Λειτουργίας, την οποία τέλεσαν οι πατέρες του Ναού, Παν. Αρχιμ. Γαβριήλ Αλεξίου και Πρωτ. π. Πέτρος Μαμαλιόγκας.

η συνέχεια: Εδώ