Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2025

Θερμή υποδοχή του Αλβανίας Ιωάννη από τον Οικουμενικό Πατριάρχη.

“Εορτήν τελούμεν άπαντες, υποδεχόμενοι εις τας αυλάς ταύτας του μαρτυρίου και της μαρτυρίας, της ταπεινώσεως και της δόξης, Υμάς, Μακαριώτατε Αδελφέ, τον άξιον και τετιμημένον διάδοχον του προ μηνών κοιμηθέντος μακαριστού προκατόχου σας, του ιεραποστόλου και ποιμένος, του διακόνου και μάρτυρος επί τριακονταετίαν και πλέον της μαρτυρικής οδοιπορίας της εκ των θυγατέρων του Οικουμενικού Θρόνου Ορθοδόξου Εκκλησίας της Αλβανίας, της ακτινοβολούσης εις το εκκλησιαστικόν στερέωμα διά των φωτεινών αστέρων αυτής.

Οι Ιερομάρτυρες Άστιος και Ελευθέριος, η Αγία Μάρτυς Ανθία, ο Δυρραχιώτης Όσιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης, ο Όσιος Νείλος ο Εριχιώτης, ο Οσιομάρτυς Ιάκωβος ο Νέος, ο Ιερομάρτυς και Ισαπόστολος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο οποίος εστερέωσε την Ορθόδοξον πίστιν εις καιρούς δυσχειμέρους, και πλήθος Αγίων, γνωστών και αγνώστων, φανερών και αφανών, επότισαν διά δακρύων και αιμάτων το μαρτυρικόν δένδρον αυτής.

η συνέχεια: Εδώ