Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 20 Απριλίου 2025

Κιλκισίου: «Το ταπεινό φρόνημα οδηγεί στη σωτηρία μας» (ΦΩΤΟ).

Χρήστος Καναρόπουλος στην Romfea.gr


Στον περικαλλή Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγίου Αθανασίου ν. Θεσσαλονίκης, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, το απόγευμα της Μ. Δευτέρας, 14 Απριλίου 2025, κατά την οποία, η Αγία μας Εκκλησία τελεί, τον Όρθρο της Μεγάλης Τρίτης, όπου μνεία ποιούμεν της παραβολής των δέκα παρθένων.

Μέσα σε κατανυκτική ατμόσφαιρα, με τους ωραιότατους ύμνους της ημέρας να καλλιεργούν στην ψυχή των ευλαβών χριστιανών το αγωνιστικό φρόνημα και την αγάπη προς τον «Νυμφίο» Χριστό, ο οποίος πορεύεται προς το εκούσιο Πάθος για τη σωτηρία, εκ της φθοράς και του θανάτου, του ανθρωπίνου γένους.

η συνέχεια:  Εδώ