Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2025

Χειροτονια Πρεσβυτέρου στην Ι. Μ. Χίου.

Τον Διάκονο π. Εμμανουήλ Τσούρο, συντ. Πλοίαρχο Ε. Ν. χειροτόνησε Πρεσβύτερο το Σάββατο 15 Μαρτίου στον Ι. Ν. Αγ. Νικολάου Φραγκομαχαλά ο Σεβ. Χίου κ. Μάρκος.Ο Σεβασμιώτατος μιλώντας στον νέο Ιερέα, αφού χρησιμοποίησε φράσεις του Αγ. Ιωάννου του Χρυσοστόμου για την Εκκλησία ως πλοίο, του απηύθυνε συμβουλές που συνήθιζε να λέγει στους Ιερείς ο μακαριστός ήδη Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος περί της Ορθόδοξου Πίστεως, του εκκλησιαστικού φρονήματος και της ιεροπρέπειας στην καθημερινή ζωή.

Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε Οικονόμο τον Πρεσβύτερο π. Κωνσταντίνο Βιττάκη, υπεύθυνο του Γραφείου Γάμων της Ι. Μητροπόλεως, Πτυχιούχο της Ανωτέρας Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης και Εφημέριο του Ι. Ν. Μεταμορφώσεως Χριστού Λειβαδίων. 

Στο κατάμεστο Ιερό Ναό μεταξύ των πιστών ήταν ο Βουλευτής Χίου κ. Σταύρος Μιχαηλίδης,  ο Διοικητής, ο Υποδιοικητής και σπουδαστές της ΑΕΝ ΜΗΧΑΝΙΚΏΝ ΧΊΟΥ, οι Πρόεδροι των Σωματείων Συνταξιούχων ΝΑΤ Χίου και Βροντάδου, πολλοί ναυτικοί και πλήθος κόσμου.