Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Οι Δ’ Χαιρετισμοί στο Γυμνάσιο Κάμπου Αβίας.

 

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ εφαρμόζοντας το πνευματικό πρόγραμμα «Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ» μετέβη σήμερα Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 στο ιστορικό Γυμνάσιο Κάμπου Αβίας και τέλεσε την Ιερή Ακολουθία της Δ’ στάσεως των Χαιρετισμών της Παναγίας στον παραπλεύρως ναό του Αγίου Νικολάου, ειδικά για τους διδάσκοντες εκπαιδευτικούς και τους διδασκομένους μαθητές και μαθήτριες.

Η όλη ατμόσφαιρα ήταν κατανυκτική με συμμετοχή των μαθητών στη ψαλμωδία και ο Σεβ. αφού μίλησε με παιδαγωγικό τρόπο προς όλα τα παιδιά πρόσφερε ως ενθύμιο ένα βιβλιαράκι προσευχών.

Τέλος, ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Δημήτριος Κολοβέας ευχαρίστησε θερμά τον Σεβ. για την παρουσία του και ζήτησε την ευλογία του γι’ όλη την σχολική κοινότητα, την οποία έδωκε με πολλή χαρά προς όλους ο σεπτός Ποιμενάρχης ευχόμενος και Καλό Πάσχα.

Για το φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.