Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Ο Κατανυκτικός Εσπερινός της Γ’ Κυριακής των Νηστειών.

P1500819Ο Κατανυκτικός Εσπερινός της Γ’ Κυριακής των Νηστειών τελέσθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 το απόγευμα, στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου.

Στην Ακολουθία χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κεράμων κ. Βαρθολομαίος, συμπροσευχομένου του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Παροναξίας κ. Καλλινίκου και τη συμμετοχή κληρικών και των τριών νησιών της Μητροπολιτικής μας περιφερείας. Κατά την διάρκεια του Εσπερινού πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Πρωτοσυγκελλεύοντα της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. π. Δωρόθεο Βενετσανόπουλο με θέμα: «Ο σταυρωμένος άνθρωπος». Στο τέλος της Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Θεοφιλέστατο για την χοροστασία, τον π. Δωρόθεο για την ομιλία, τους ιεροψάλτες για την άρτια και κατανυκτική απόδοση των ύμνων, τους κληρικούς και τους πιστούς για την συμμετοχή τους στην Ακολουθία και ευχήθηκε προς όλους ο Θεός να μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και να αξιωθούμε να φθάσουμε στην Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών και της Αναστάσεως του Κυρίου.