Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΥΧΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΩΝ ΙΕΡΟΥΡΓΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΕΒ. ΣΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝΟΥ κ. ΔΩΡΟΘΕΟΣ Β’ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ
      Στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας ιερούργησε σήμερα ο Σεβ. κ. Δωρόθεος Β’, με την συμμετοχή πλειάδος Πρεσβυτέρων, ενώ όλοι οι Σύνεδροι συνευχήθησαν μαζί με τους εκατοντάδες προσκυνητές που και σήμερα έχουν κατακλύσει το ιερό ίδρυμα.

   Ο Σεβ. προ της απολύσεως ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο, τον Σεβασμιώτατο Φθιώτιδος κ. Νικόλαο και τον Αρχιμανδρίτη Πολύκαρπο Μπόγρη για την παρουσία του Συνεδρίου στην Τήνο και είπε χαρακτηριστικά στους παρισταμένους μεταξύ άλλων «...είστε πάντοτε καλοδεχούμενοι στην Τήνο και στα άλλα νησιά της Επαρχίας μας, μεταφέρετε την ευλογία της Παναγίας στους ενορίτες σας και συνεργάτες σας, και ιδιαίτερα στις ψυχές των νέων, που σας έχουν εμπιστευθεί οι Ποιμενάρχες σας, να διαπαιδαγωγήσετε εις Χριστόν...»
      Συνεχίζεται ως το μεσημέρι η τελευταία καταλητική Συνεδρία με τα συμπεράσματα και τα πορίσματα του Συνεδρίου.