Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ.

Με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρα Αγίου Φανουρίου στο Κουτσοπόδι του Δήμου Άργους Μυκηνών. Πρόκειται για ένα εκκλησάκι που μόλις πριν  τρία χρόνια  θεμελιώθηκε από τον επίσκοπο Επιδαύρου Καλλίνικο .

 Η εκκλησία ανήκει στον πολιτιστικό και θρησκευτικό σύλλογο  ΄΄Οι φίλοι του Αγίου Φανουρίου ΄΄ οι οποίοι έχουν αναλάβει και την ευθύνη της αποπεράτωσής του. Φέτος τον πανηγυρικό εσπερινό που έγινε στο προαύλιο του ναού  τέλεσε ο πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως Αργολίδος αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Μιχαλόπουλος.  
Πλήθος πιστών συγκεντρώθηκε για να τιμήσει τον λαοφιλή  Άγιο Φανούριο . Πολλές ήταν κι οι φανουρόπιτες που έφεραν  προς τιμή του Αγίου.   Ο ναός χτίσθηκε σε κτήμα που δόθηκε δωρεά από κατοίκους του Κουτσοποδίου. Οι φίλοι του συλλόγου ευελπιστούν πως σύντομα θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν το ναό και να γίνουν και τα θυρανοίξια.