Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2026

Αγιασμός από τον Μητροπολίτη μας, κ. Άνθιμο για τη νέα ραδιοφωνική χρονιά.

Τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της νέας ραδιοφωνικής περιόδου τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος στις εγκαταστάσεις του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως «ΡΑΔΙΟ ΕΛΠΙΔΑ 96,1», στο Ανθίμειο Εκκλησιαστικό Πολιτιστικό Κέντρο, παρουσία όλων των παραγωγών και συνεργατών των εκπομπών.

Μετά την ακολουθία του αγιασμού, πραγματοποιήθηκε εκτενής και εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με τη θεματολογία των εκπομπών, τον προγραμματισμό της νέας περιόδου και τις προοπτικές περαιτέρω ενίσχυσης του πνευματικού, κοινωνικού και ενημερωτικού έργου του σταθμού.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την πορεία του «ΡΑΔΙΟ ΕΛΠΙΔΑ 96,1», τονίζοντας τη σημαντική προσφορά του στη διακονία της Εκκλησίας και την επικοινωνία με τους ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας. Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη συνεπή παρουσία και λειτουργία του σταθμού εδώ και δεκατέσσερα χρόνια, διάστημα κατά το οποίο αποτελεί ένα σταθερό μέσο μετάδοσης του εκκλησιαστικού λόγου, της παράδοσης, του πολιτισμού και της έγκυρης ενημέρωσης.

Παράλληλα, ευχαρίστησε θερμά όλους τους παραγωγούς και συνεργάτες για την εθελοντική προσφορά και την αφοσίωσή τους ευχόμενος υγεία, δύναμη, δημιουργικότητα και πλούσια καρποφορία στο έργο τους, ώστε ο σταθμός να συνεχίσει να αποτελεί φωνή ελπίδας, πίστης και αισιοδοξίας για κάθε ακροατή τόσο της τοπικής κοινωνίας μας όσο και των ακροατών από διάφορα σημεία της χώρας, μέσω της διαδικτυακής εκπομπής του σταθμού.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ