Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2026

Καλαμπάκα: Πανηγυρικός Εσπερινός για τον Πολιούχο Άγιο Βησσαρίωνα.

Με λαμπρότητα τελέστηκε το βράδυ της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου 2026 στην Καλαμπάκα η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας και της Τιμίας Κάρας του πολιούχου της πόλης, Αγίου Βησσαρίωνος.

Νωρίτερα, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος, τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ και συμπαραστατούμενου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλεπίου κ. Εφραίμ, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμο, τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αμφιπόλεως κ. Χριστόφορο και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο.

η συνέχεια: Εδώ