Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2026

Κρήτης: «Δεν αισθάνομαι ξένος, αλλά οικείος, μεταξύ οικείων προσώπων».

Την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε την Κυριακή 5 Ιουλίου 2026 ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου, προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις ιστορικής μνήμης και σεβασμού που διοργανώθηκαν στην περιοχή προς τιμήν των εν Μακεδονία Κρητών.

Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στην Ακολουθία του  Όρθρου και προεξήρχε του Αρχιερατικού Συλλείτουργου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Νικολάου Αρετσούς, συνιερουργούντων του  οικείου Ποιμενάρχου, Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου  Αβύδου κ. Γρηγορίου, ενώ παρέστη συμπροσευχόμενος και ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Βελεστίνου κ. Δαμασκηνός.

η συνέχεια: Εδώ