Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2025

Αγιασμός στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής του Ιερού Προσκυνήματος Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου

002

Το πρωί της Κυριακής 28-9-2025, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Καλλίνικος, μετέβη στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Γεωργίου Αγκαιριάς Πάρου, όπου χοροστάτησε στον Όρθρο, προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας και κήρυξε τον θείο λόγο, πλαισιούμενος από τους Πρωτοπρ. π. Χρήστο Πετρόπουλο και π. Θωμά Κυδωνιέα (οικείο εφημέριο).

Προ της Απολύσεως ο Σεβασμιώτατος προέστη στο Τεσσαρακονθήμενο Μνημόσυνο του αειμνήστου Νικολάου Κρητικού.

Το απόγευμα της ιδίας ημέρας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Καλλίνικος, με την ευκαιρία της ενάρξεως του νέου εκπαιδευτικού έτους 2025-2026, τέλεσε τον Αγιασμό της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής του Ιερού Προσκυνήματος Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τους νέους μαθητές της Σχολής και απηύθυνε πατρικές ευχές ενώ παραλλήλως ευχαρίστησε τον Διευθυντή της Σχολής Πρωτοπρ. Εμμανουήλ Φωκιανό για τον ζήλο με τον οποίο διδάσκει και μεταλαμπαδεύει στους μαθητές την Βυζαντινή Μουσική. Ακολούθως τον λόγο έλαβε ο π. Εμμανουήλ, ο οποίος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και τα Μέλη της Δ.Ε. του Ιερού Προσκυνήματος για τους κόπους τους οποίους καταβάλουν για την εύρυθμη λειτουργία της Σχολής.