Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2025

«Καιρός Αφύπνησης & Εγρήγορσης».

 

Του Πρεσβυτέρου Νικολάου Γονιδάκη
Εφημ. Ι. Ν. Προφήτου Ηλιού Νέων Παγασών Βόλου


Τον Κύριό μας Ιησού Χριστό ακούμε, αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί μου, σήμερα (Ε’ Κυριακή Ματθαίου), Κυριακή κατά την οποία η Εκκλησία μας τιμά του 630 Θεοφόρους Πατέρες της Δ’ Οικουμενικής Συνόδου, να εφιστά την προσοχή στους ακούοντές Τον, αλλά συνάμα και σε όλους εμάς σήμερα.

Φαίνεται, μέσα από τα λόγια Του, πως προσπαθεί να μας δώσει να καταλάβουμε πως εμείς, οι επονομαζόμενοι Χριστιανοί, δεν αρκεί μόνο να κατέχουμε τον τίτλο, αλλά να προσπαθούμε να τον υποστηρίζουμε κιόλας, έτσι ώστε να φερόμαστε και να φαινόμαστε αντάξιοι μαθητές Του.

Ξεκινά, λέγοντάς μας πως μια πόλη που είναι χτισμένη επάνω σε ένα ύψωμα, σε ένα σημείο ξεχωριστό, δεν μπορεί να κρυφτεί. 

η συνέχεια: Εδώ