Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως στις Φέρες.

 

Την   Κυριακή Γ' των Νηστειών, έχει οριστεί από την Εκκλησία μας να τιμάται ο Τίμιος και Ζωοποιός Σταυρός και για τον λόγο αυτό καλείται και Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως. Το πρωί της Κυριακής 7 Απριλίου τελέσθηκε ο Όρθρος, η  Προσκύνηση του Τιμίου Σταυρού και η Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου σε όλους τους ναούς της Μητροπόλεώς  μας.Ο  Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού Φερών. Αρκετοί πιστοί συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία, μεταξύ αυτών ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Πουλιλιός και ο Διοικητής της 31ης Ταξιαρχίας, Ταξίαρχος κ. Σελαϊδινάκος. Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας διαβάστηκε το κήρυγμα του Ποιμενάρχου μας προς το εκκλησίασμα.