Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 14 Απριλίου 2024

ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.

 


Image description


ΙΔΟΥ ΑΝΑΒΑΙΝΟΜΕΝ

ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ 

Image description
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΔΩ


Πολύτιμο βοήθημα για να ζήσουμε τα γεγονότα της Μεγάλης Εβδομάδας


Για όσους θέλουν να βιώσουν τα γεγονότα της Μεγάλης Εβδομάδας μέσα από την γραφίδα ενός καταρτισμένου θεολόγου του κ. Νίκου Νικολαίδη, ομότιμου Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.





Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (εγκόλπιον)





Image description
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΔΩ

Καλαίσθητο σκληρόδετο εγκόλπιο που διευκολύνει τους πιστούς να παρακολουθούν, τους βαθύτατους σε νοήματα και διδάγματα ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας των Παθών του Κυρίου μας και να γίνονται δέκτες των υψηλών μηνυμάτων τους.

Περιέχει τις βραδυνές Ακολουθίες από την Κυριακή των Βαΐων εσπέρας μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα, καθώς και αυτήν του Ευχελαίου.

ΕΓΚΟΛΠΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ

Image description
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΔΩ

Εγκόλπιον της Μεγάλης Τεσσαρακοστής περιέχον τα παρακάτω:

Ακολουθία του Όρθρου, της Α΄ Ώρας, της Γ΄ Ώρας, της Στ΄ Ώρας, της Θ΄ Ώρας. Ακολουθία των Τυπικών, Ακολουθία του Εσπερινού μετά της Προηγιασμένης, Εσπερινού, Κατανυκτικού Εσπερινού, του Μεγάλου Αποδείπνου και του Ακαθίστου Ύμνου. Στιχολογία των Ωδών, Απολυτίκια και Κοντάκια, Μαρτυρικά, Ευχαί Εξαψάλμου, Ευχαί Λυχνικού.

Πολύτιμο βοήθημα -με μεγάλα γράμματα- για τον ιερέα, τον ψάλτη, αλλά και τον κάθε πιστό, που θέλει να παρακαολουθεί τις ακολουθίες στον ναό και το σπίτι.

Λόγων Απάνθισμα, τόμος Η΄ – Μεγάλη Εβδομάδα
Image description
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ο π.Θεόφιλος πίστευε βαθιά στην δύναμη του λόγου του Θεού. Προσεγγίζουμε κάθε μέρα της Μεγάλης Εβδομάδας με την βοήθεια του μακαριστού π. Θεοφίλου. Πορευόμαστε από την Κυριακή των Βαΐων μέχρι και την Ανάσταση του Κυρίου μέσα από τις σελίδας αυτού του καλαίσθητου σκληρόδετου βιβλίου