Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Από το οδοιπορικό μας στην Βοιωτία - Ιερά Μητρόπολις Θηβών Και Λεβαδείας - Ιεροί Ναοί Αγίου Μήνα και Αγίας Ιερουσαλήμ - Λεβαδείας.

Ανήκουν στην Ενορία του της Ευαγγελιστρίας.

Εκεί ψηλά στον Βράχο της Γαρδαβίτσας περίπου στα 800 σκαλιά από τις Πηγές Του ποταμού Έρκυνα, συναντάμε τον Ιερό Ναό του Αγίου Μήνα εορτάζει την 11η Νοεμβρίου (υπάρχει για τον Άγιο Μηνά και μονοπάτι από την συνοικία της Ευαγγελίστριας )και συνεχίζοντας το ανέβασμα στα 990 σκαλιά φτάνουμε σε μια σπήλια που είναι ο Ιερός Ναός της Αγίας Ιερουσαλήμ Πανηγυρίζει της Ζωοδόχου Πηγής γιατί εκεί πάνω στα 990 σκαλιά (990Χ0,18= 178,2 μέτρα περίπου) από τις πηγές της Κρύας υπάρχει ένα Πηγάδι Αγίασμα.

Η φωτογραφία του Αγίου Μήνα την έβγαλα από το σημείο που έβγαλα και τα Παρεκκλήσια του Κάστρου, της δε Αγίας Ιερουσαλήμ την πείρα από «Λιβαδειά - Αγία Ιερουσαλήμ (Φωτ. stagr)».