Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Φτιάχνουν τον δρόμο για το «Άγιο Όρος» της Πελοποννήσου.

Την βελτίωση της προσπελασιμότητας των επισκεπτών στις Μονές Αιμυαλών και Προδρόμου, αλλά και... βελτιώσεις του οδικού δικτύου, όπως η ολοκλήρωση του παραποτάμιου δρόμου από το Παλαιοχώρι προς Μονή Προδρόμου με σκοπό την ενοποίηση των ιστορικών αξιοθέατων της περιοχής εξετάζουν η περιφέρεια Πελοποννήσου με τον δήμο Γορτυνίας.

Παράλληλα εκδηλώνεται η πρόθεση για αξιοποίηση μελετών της Μονής Προδρόμου και αναζητούνται οι τρόποι με τους οποίους μπορούν οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να βοηθήσουν στην ανάδειξη της πλούσιας ιστορίας της περιοχής.

Για τους λόγους αυτούς ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Ευάγγελος Γιαννακούρας και ο δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλο συνοδευόμενοι από κλιμάκιο τεχνικών της Περιφέρειας, περιόδευσαν στα ιστορικά μοναστήρια του φαραγγιού του Λούσιου.

Η παρουσία των τεχνικών είχε σκοπό την υλοποίηση άμεσων παρεμβάσεων για την βελτίωση της προσπελασιμότητας.

από  : moriasnow.gr